top of page

News

Mind our.....Witchy Business

Wat is er nieuw in By Morag's online heksenwinkel?

Once upon a time zal hier een blogje verschijnen met nieuwe artikelen of ander witchy nieuws.

Hey Hallo


Spellbottles zijn een hele fijne manier om magie te bedrijven. Het is namelijk zo dat wat je aandacht geeft dat groeit. De aandacht en intentie waarmee deze heksenflesjes worden gemaakt, zorgen er voor dat deze flesjes heel krachtig zijn.


Natuurlijk is het fijn om zelf aan de slag te gaan en een heksenfles te maken. Maar als je nog niet precies weet hoe, of de tijd niet hebt, is het fijn om een kant en klaar flesje te kopen.


Vandaag heb ik een aparte shop pagina gemaakt voor de spellbottles die ik op voorraad heb. Deze pagina vind je hier. Natuurlijk kun je nog steeds een heksenfles op maat bestellen. Samen met jou kijk ik dan naar welke ingrediënten passen bij jouw doelen.


De ingrediënten die ik toevoeg aan een heksenfles zijn met zorg geselecteerd en gecombineerd voor het gewenst effect. Daarna seal ik de flessen gewoonlijk met een kurkje en wax.Hoe gebruik je een heksenfles?Afhankelijk van de werking van de spellbottle kun je deze neerzetten in een ruimte, waar bijvoorbeeld een beschermingsfles zijn werk al zal doen.


Heb je een flesje dat gemaakt is voor zelfliefde, dan werkt deze vaak fijn wanneer je hem vasthoudt en bewust een momentje voor jezelf neemt.


Ook kun je er voor kiezen een kaarsje aan te steken naaste de fles om deze weer te activeren.Liefs Morag

5 weergaven0 opmerkingen

Hallo lieve mensen.


Moi is niet de regelmatigste nieuwsberichten schrijfster, maar op de achtergrond gebeurt er zoveel dat ik het niet kan laten dit met jullie te delen.


Al zo een 20 jaar geef ik healing sessies en tarot readings. De laatste jaren alleen wat op kleinere schaal dan voorheen. Ik ben zo blij dat ik nu wat meer tijd en ruimte heb om sessies met jullie in te plannen.


Zo bijzonder aan energetisch werk vind ik dat geen sessie hetzelfde is. De energie laat mij weten welke kant we op gaan. En zo gebeuren er vaak hele mooie dingen.


Natuurlijk zijn niet alle sessies alleen maar liefde, licht en positiviteit. Juist de ondersteuning die ik kan en mag geven bij zaken die we ver weg gestopt hebben vind ik een eer om te mogen doen.


Kan ik jou helpen met een healing of reading? Boek dan nu een afspraak in.


Liefs Morag
13 weergaven0 opmerkingen

Het is zover! De stap is genomen om een webshop te openen waar jullie lekker kunnen rondneuzen en shoppen.Een plek waar al mijn magische Godinnetjes mogen stralen en op zoek gaan naar een nieuw thuis bij iemand die net zo veel van ze zal houden.

Een plek waar je terecht kunt voor fijne smudges. Gemaakt met liefde en respect voor de natuur.

Een plek waar Pre-loved items weer door mogen op hun reis door onze wereld.

Liefs van Morag


7 weergaven0 opmerkingen
bottom of page