top of page

News

Mind our.....Witchy Business

Wat is er nieuw in By Morag's online heksenwinkel?

Once upon a time zal hier een blogje verschijnen met nieuwe artikelen of ander witchy nieuws.

Hallo lieve mensen.


Moi is niet de regelmatigste nieuwsberichten schrijfster, maar op de achtergrond gebeurt er zoveel dat ik het niet kan laten dit met jullie te delen.


Al zo een 20 jaar geef ik healing sessies en tarot readings. De laatste jaren alleen wat op kleinere schaal dan voorheen. Ik ben zo blij dat ik nu wat meer tijd en ruimte heb om sessies met jullie in te plannen.


Zo bijzonder aan energetisch werk vind ik dat geen sessie hetzelfde is. De energie laat mij weten welke kant we op gaan. En zo gebeuren er vaak hele mooie dingen.


Natuurlijk zijn niet alle sessies alleen maar liefde, licht en positiviteit. Juist de ondersteuning die ik kan en mag geven bij zaken die we ver weg gestopt hebben vind ik een eer om te mogen doen.


Kan ik jou helpen met een healing of reading? Boek dan nu een afspraak in.

RITUALS & READINGS | By Morag


Liefs Morag
4 weergaven0 opmerkingen

Dit weekend sta ik samen met Kolie en nog veel meer leuke witchy stores op Heksia in het Pre-historisch dorp in Eindhoven.


Hoe leuk en gezellig om hier deel van uit te maken. De mensen zijn zo lief voor elkaar en de sfeer is echt super. Heb ik jou langs ons kraampje zien komen, of ben je er volgend jaar bij?

Voor iedereen die er niet bij kan zijn, of voor als je toch spijt hebt iets niet te hebben gekocht. Met de code Heksia2021 krijg je in september nog 10% korting in de online shop.


Connect with those who see your value...


Liefs Morag

2 weergaven0 opmerkingen

Het is zover! De stap is genomen om een webshop te openen waar jullie lekker kunnen rondneuzen en shoppen.Een plek waar al mijn magische Godinnetjes mogen stralen en op zoek gaan naar een nieuw thuis bij iemand die net zo veel van ze zal houden.

Een plek waar je terecht kunt voor fijne smudges. Gemaakt met liefde en respect voor de natuur.

Een plek waar Pre-loved items weer door mogen op hun reis door onze wereld.

Liefs van Morag


3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page