top of page

Spellbottles

Hey Hallo


Spellbottles zijn een hele fijne manier om magie te bedrijven. Het is namelijk zo dat wat je aandacht geeft dat groeit. De aandacht en intentie waarmee deze heksenflesjes worden gemaakt, zorgen er voor dat deze flesjes heel krachtig zijn.


Natuurlijk is het fijn om zelf aan de slag te gaan en een heksenfles te maken. Maar als je nog niet precies weet hoe, of de tijd niet hebt, is het fijn om een kant en klaar flesje te kopen.


Vandaag heb ik een aparte shop pagina gemaakt voor de spellbottles die ik op voorraad heb. Deze pagina vind je hier. Natuurlijk kun je nog steeds een heksenfles op maat bestellen. Samen met jou kijk ik dan naar welke ingrediënten passen bij jouw doelen.


De ingrediënten die ik toevoeg aan een heksenfles zijn met zorg geselecteerd en gecombineerd voor het gewenst effect. Daarna seal ik de flessen gewoonlijk met een kurkje en wax.Hoe gebruik je een heksenfles?Afhankelijk van de werking van de spellbottle kun je deze neerzetten in een ruimte, waar bijvoorbeeld een beschermingsfles zijn werk al zal doen.


Heb je een flesje dat gemaakt is voor zelfliefde, dan werkt deze vaak fijn wanneer je hem vasthoudt en bewust een momentje voor jezelf neemt.


Ook kun je er voor kiezen een kaarsje aan te steken naaste de fles om deze weer te activeren.Liefs Morag

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page