top of page

Verzenden & Retour

Verzenden

 

Bestelde producten worden zo snel mogelijk verzonden, gewoonlijk binnen 2 werkdagen. Met uitzondering van gepersonaliseerde producten en custom orders.

Wij verzenden met PostNL pakketpost en waar mogelijk met een brievenbuspakketje (het verschil in kosten wordt terugbetaald. Verzenden gebeurt altijd met track & trace. Digitale producten ontvang je via het opgegeven e-mail adres.

Retour

 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nog 7 dagen om het product retour te sturen. 

 

Wanneer het retourpakket bij ons ontvangen is controleren wij de inhoud en storten het orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

 

Komt het gekochte product beschadigd of gebruikt bij ons retour zal de schade worden verrekend met het retourbedrag. 

 

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht neem je contact op via het contactformulier.

Uitzonderingen retour

 

Producten die speciaal voor jou gemaakt of gepersonaliseerd worden kunnen niet worden geretourneerd. Ook digitale producten kunnen niet worden geretourneerd.

Garantie

 

By Morag maakt en selecteert met veel liefde en aandacht de producten in de shop.

 

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, of ben je niet tevreden over het ontvangen product, neem dan contact op via het contactformulier.

bottom of page